Efterlysning 6

Jeg leter etter mine tippoldeforeldres opphav, både for å få vite litt mer om hvor de kom fra og hvem de var, men også for om mulig finne ut om jeg fortsatt har fjern slekt i dette området av Sverige.
Min oldefar var Jonathan Johannesson, født 15.oktober 1861 i Rännelanda.
Hans far het Johannes Eriksson, død den 19. eller 23. februar 1882 i Torgerdsbyn, Lerdal.
Mor var Anne Stina Jonasdotter, død den 15. august 1872, Tydjesäte, Lerdal
Disse giftet seg 6. mai 1848. Jeg har oversikt over avkommene deres.
Johannes giftet seg på nytt med Kajsa Johannisdotter den 8. november 1878.
Min oldefar og alle hans søsken, og også hans stemor og halvsøster, flyttet etter hvert til Norge. Jeg har imidlertid ikke oversikt over slekten bakover. Litt vanskelig å lete bl.a. fordi jeg har for liten lokalkunnskap og geografikunnskap.
Kan noen hjelpe – eller har jeg noen fjerne slektninger der ute?
Vennlig hilsen Arild Berg Karlsen fra Bergen, Norge
arika3@online.no>

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.